Rólunk

A professzionális megoldásokhoz profi Hörmann partner szükséges

Vállalkozásunk alapítója Mühlhauser Norbert – mint a Hörmann garázskapuk, ajtók, meghajtások egyik hazai specialistája – közel 25 éves szakmai tapasztalatra tekint vissza. A Hörmann márka képviselete és a minőség melletti elkötelezettségünk biztosítékot jelent a korábbi és a jövőbeli ügyfelek számára is.

A superhome alapításakor elsődleges szempont volt, hogy a Hörmann lakossági garázskapuk piacán a szállítási határidőket a legkeresettebb termékeink esetében minimálisra csökkentsük. Internetes áruházunkban elsődlegesen a garázskapuk, udvarkapu-meghajtások és meghajtás-kiegészítők, mint például távirányítók leggyakrabban keresett kiviteleinek raktárkészletről történő azonnali elérhetőségét biztosítjuk.

Természetesen az egyéb Hörmann termékek (mint például a billenő- és szekcionált garázskapuk, házbejárati ajtók, beltéri ajtók, udvarikapu-meghajtások, kerti tárolóhelyrendszerek stb.) a megszokott szállítási határidőkkel rendelhetők. 

Rendelkezésre állunk akár már a tervezés fázisában is. Segítséget nyújtunk a beépítési megoldások, kombinációs lehetőségek és egyedi tervezés témakörében, vagy a későbbiekben a kivitelezési koncepció szakaszában felmerülő műszaki kérdésekben.

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Telefonos ügyfélszolgálat: napi 8:00 - 19:00

06 30/251-5280

E-mail: info@superhome.hu

 

Töltsd ki az űrlapot! Munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot és minden kérdésedre válaszol.
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok az adataim kezeléséhez

 

Forrás: Hörmann

Német márkaminőség: Valamennyi kapu- és meghajtás-alkatrészt a Hörmann saját gyárában fejleszti és gyártja