Hörmann HSE 4 BS 4-gombos távirányító, strukturált műanyag felület műanyag sapkákkal (fekete)

Gyártó: Hörmann
Cikkszám: 4511737
Elérhetőség: 27 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
 • 4-gombos távirányító
 • Impulzusos
 • Kulcskarikával együtt
 • Védettség: csak száraz terekhez
 • Hőmérséklet-tartomány: −20 °C-tól +40 °C-ig
 • Elem: lítium gombelem 3 V CR 2032 típus
 • Méret (Sz × Ma × Mé): 28 × 70 × 14 mm
17.370 Ft (13.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Részletfizetés

Részletfizetés

Vásárolj most, fizess később! Gyorsan, egyszerűen, banki ügyintézés nélkül. 0% THM 100% ONLINE Nincsenek rejtett költségek. Részletfizetési információk: https://superhome.hu/reszletfizetes
Gyors igénylés online

Gyors igénylés online

Biztosra akarsz menni? Nézd meg elérhető-e számodra a részletfizetés erre a termékre bármilyen elköteleződés nélkül. Előbírálat 7 perc alatt. Előbírálat indítása https://bnpl.instacash.hu/superhome/prescore
Segítünk ha elakadtál

Segítünk ha elakadtál

További kérdéseid lennének, vagy csak a rendelésedet adnád le telefonon? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Tel.: 06 30/251-5280
Hörmann HSE 4 BS 4-gombos távirányító, strukturált műanyag felület műanyag sapkákkal (fekete)
17.370 Ft (13.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Hörmann HSE 4 868-BS egy elegáns és kompakt méretű távirányító BiSecur rádiós technológiával és teljesen fekete szerkezettel. A matt fekete strukturált felület exkluzív és modern megjelenést kölcsönöz neki, míg az egységes kialakítású ház és végsapkák stílusos részleteket jelentenek. A 4 funkciógomb lehetővé teszi akár 4 különböző meghajtás vagy funkció vezérlését, így ideális választás, ha több garázskapu vagy bejárati kaput, esetleg világítást szeretnél kezelni. Ez a 4-gombos távirányító visszafelé kompatibilis az összes 2012 után gyártott 868 MHz-es fix kódú vevőkészülékkel és az összes BiSecur-os távadóval és.

CSOMAG | A szállítási készlet tartalmazza a teljesen fekete szerkezetű Hörmann HSE 4 868-BS távirányítót, egy 3 V-os CR 2032 típusú gombelemet, egy kulcstartót és egy használati utasítást. Az itt kínált HSE4 kéziadó teljesen fekete kivitelben érhető el, ami azt jelenti, hogy az alsó és felső házrész, valamint a végsapkák azonos színűek és felületűek. A HSE 4 BS távadó kínálatban ettől eltérő kialakítású végsapkákkal is rendelkező kéziadó is rendelhető, amely krómozott és fémes megjelenésű lesz.

KÉNYELEM | Az egyszerű kezelhetőség és jelátvitel lehetővé teszi az autóból való működtetést is, amely különösen előnyös rossz időjárási körülmények esetén. Sötétben való parkolás esetén akár a kerti- vagy garázsvilágítás is egy gombnyomással felkapcsolható. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot a kívánt funkció aktiválásához. Az öntanuló kódolás és a termék csomagolásában érthető használati utasítás megkönnyíti az üzembehelyezést. A Hörmann HSE 4 868-BS kéziadó elérhető egyéb színekben is, például zongoralakk fényességű feketében, matt feketében, fényes fehér színben, antracitszürkében, Frozen Grey-ben, ezüstben, Classic Grey-ben és karbon színbevonattal. Ezek a változatok lehetővé teszik, hogy a kéziadót a környezethez és az egyéni stílusodhoz igazítsd. Ez a modern BiSecur Hörmann távirányító nemcsak hatékonyan működteti a garázskapukat, szárnyaskapukat és tolókapukat, hanem diszkrét megjelenésével is kitűnik.

 A legnépszerűbb Hörmann HSE 4 868-BS távirányító egy stílusos és kifinomult kialakítású eszköz, amely ideális választás a garázs- és bejárati kapuk meghajtásainak egyszerű és kényelmes vezérléséhez. Ez a kompakt méretű és exkluzív megjelenésű kéziadó matt fekete strukturált felülettel rendelkezik, amely elegáns és modern hatást kelt. Az egységes kialakítású alsó és felső ház-szett és megjelenésében azonos végsapkák harmonikus összhatást nyújtanak.

Ez a modern BiSecur kéziadó a legújabb technológiát használja, biztosítva a biztonságot és a kényelmet. Könnyen kezelhető, így egyszerűen vezérelheted vele a garázskapukat, szárnyaskapukat és tolókapukat, akár az autóból is. A 4 funkciógomb segítségével akár 4 különböző hajtás vagy funkció is vezérelhető, így tökéletes választás azoknak is, akik több garázskaput vagy bejárati kaput esetleg kerti- vagy garázs világítást szeretnének irányítani. A HSE 4 868-BS kéziadó kompatibilis más rádiós eszközökkel, például a Hörmann belső nyomógombokkal és kódkapcsolókkal, továbbá a 2012 után gyártott Hörmann fix kódos vevőkészülékekkel.

HASZNÁLAT | A Hörmann HSE 4 868-BS kéziadó egy megbízható és robusztus eszköz, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Az akkumulátor hosszú ideig tart, így nem kell gyakran cserélni. Az oda nem figyelés a működőképességet azonban korlátozhatja. Óvd a kéziadót a közvetlen napsugárzástól, a nagy hőtől, a porterheléstől és nedvességtől. A kéziadó könnyen programozható, és a különböző kapcsolókombinációk lehetővé teszik, hogy egyetlen adóval több különböző garázskaput vagy meghajtást vezéreljen. A távadó kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen a zsebedben vagy a kulcstartódon. Ne feledd, hogy a nadrágzsebben vagy kézitáskában elhelyezett távirányító tévedésből is működtethető. Vedd figyelembe, hogy a süllyesztett nyomógombok ellenére is, az így elhelyezett távirányító adott esetben akaratlan kapumozgásokat idézhet elő. Ügyelj arra, hogy a rádiós rendszer betanítása során ne tartózkodjanak személyek vagy tárgyak a kapu mozgástartományában, hiszen a rádiós rendszer helyszíni tanítási folyamata közben akaratlan kapumozgás léphet fel. A kéziadó könnyen telepíthető és használható, és a mellékelt utasítás segít a beállításban és programozásban. Ha nincs a garázsnak másik bejárata, úgy a programozásban történő minden változtatást vagy a rádiós rendszer bővítését a garázson belül végezd el.

BIZTONSÁG | A Hörmann HSE 4 868-BS kéziadó kiemelkedő biztonsági szintet nyújt a BiSecur titkosítási technológiával. Ez a 128 bites titkosítású rendszer kizárja a rádiójel másolásának lehetőségét, így garantálva a hajtás védelmét a behatolókkal szemben. A kéziadó impulzusvezérlést használ, ami rendkívül egyszerű és intuitív kezelést biztosít. Egyetlen gombnyomással aktiválhatod a kívánt funkciót, és könnyedén irányíthatod a garázskaput, szárnyaskaput vagy tolókaput. A kézi adó hatótávolsága körülbelül 30 méter, de fontos figyelembe venni a környezeti tényezőket, amelyek befolyásolhatják az átviteli tartományt, például téglafalak, betonfalak, monolit vasbeton födémek vagy erősáramú kábelek.

ELEMCSERE | Alacsony elem töltöttségi szint esetén LED-es visszajelzés figyelmeztet a közelgő elemcserére. Ha az elem már majdnem lemerült, akkor a távirányító működtetésekor, a rádiós jel kiküldése előtt a visszajelző LED 2× pirosan villan. Ilyenkor az elemet hamarosan ki kell cserélni. Amennyiben a rádiós jel már kiküldésre sem kerül, az elemet azonnal ki kell cserélni.

A HSE 4 868-BS kéziadó kitűnő választás mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. Az elegáns és modern megjelenés, valamint a különböző színválaszték lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a környezetedhez és stílusodhoz. A kéziadó könnyen telepíthető és használható, és a mellékelt utasítás segít a beállításban és programozásban. Ha nincs a garázsnak másik bejárata, úgy a programozásban történő minden változtatást vagy a rádiós rendszer bővítését a garázson belül végezd el.

Összességében a Hörmann HSE 4 868-BS kéziadó a megbízhatóság, a biztonság és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja. A kompakt mérete, a kifinomult kialakítása és a fejlett funkciói révén ideális választás azoknak, akik szeretnék egyszerűen és megbízhatóan vezérelni garázskapuikat és bejárati kapuikat. A Hörmann márka híres minőségéről és innovációjáról, így bátran választhatod a HSE 4 868-BS kéziadót a meghajtásaid vezérlésére. A Hörmann márkanév garancia a minőségre és megbízhatóságra.

A Hörmann HSE 4 868-BS távirányító alkalmazási területe

Használatához meglévő 868 MHz-es BiSecur vagy 868 MHz-es fix kódú vevő szükséges. A következő Hörmann meghajtások üzemeltethetők a távirányítóval.

 • SupraMatic E/P/HT
 • ProMatic
 • ProMatic akku
 • RollMatic
 • RotaMatic
 • RotaMatic P/PL
 • VersaMatic
 • VersaMatic P
 • LineaMatic
 • LineaMatic P
 • minden más termék, amely megfelel a fent említett rádiószabványoknak 

Csatolt dokumentumok